Tapahtumat

Kuukausitapaamiset syyskaudella 2020

SyyskuuSyyskuun kuukausitapaamisessa kuulemme keväällä peruutetun esityksen Lahti, Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021. Milla Bruneau esittelee hanketta. Esitykseen ja keskusteluun voi osallistua myös nettiyhteyden kautta, tästä ohjeet lähempänä. Aika: maanantai 21.9. klo 17. Paikka: Dooroom, Rautatienkatu 20.

Lokakuu: Lokakuun kuukausitapaaminen onkin vasta marraskuun puolella. Tällöin on vuorossa keväällä peruuntunut esitys DNA ja sukututkimus. Lahden seudun sukututkijoiden edustaja Erkki Kiuru kertoo sukututkimuksesta sekä siitä mitä erilaiset DNA-testit voivat tuoda siihen lisää. Aika: maanantai 2.11.2020 klo 17.30. Paikka: Lahden seudun sukututkijoiden tila (Väinämöisentie 2 A, Lahti). Tilaisuuteen tullaan pyytämään ennakkoilmoittautuminen.

Marraskuu: Vuosikokous. Sen yhteydessä Nordea-pankin edustaja Minna Aalto tulee pitämään esityksen osakesäästämisestä ja muusta sijoittamisesta. Paikka: Lahden kaupungin Palvelutori, Lava, Trion 2. kerros. Aika: maanantai 16.11.2020 klo 17.30.

Joulukuu: Joulukuuun kuukausitapaamisena on yhteinen ravintolaruokailu jouluisissa merkeissä. Paikka: Gastropub Mylly, Vuorikatu 35. Ajankohta keskiviikko 9.12.2020 klo 18. Peruutettu koronatilanteen vuoksi.

Tammikuu: Vuoden 2020 stipendinsaaja, iranilainen jatko-opiskelija Maryam Abidizadegan esittelee väitöskirjatyötään levistä. Aika: maanantai 18.1.2021 klo 17.30. Paikka: Aalto Auditorio, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73. Esitystä on mahdollisuus seurata myös etäyhteydellä. Tarkempaa tietoa tammikuussa.


Tervetuloa tapaamisiin!


Muuta toisten järjestämää mielenkiintoista Lahdessa:

 Lahti – Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 -teemavuosi tarjoaa ohjelmaa jo tämän vuoden puolella. Esimerkiksi 16.12.2020 Muovien mahdollisuudet biokiertotaloudessa - seminaarissa esitellään alan uusimpia tutkimustuloksia sekä yritysesimerkkejä muovien bio- ja kiertotaloudesta. Seminaarin kieli on englanti. https://greenlahti.fi/ohjelma


Lahteen muuttaneet ulkomaiset akateemiset naiset ovat tervetulleita tutustumaan meihin ja toimintaamme. Esittely- ja keskustelukielenä on suomi, mutta autamme mielellämme vaikeiden asioiden ymmärtämistä muilla kielillä. Kahvitarjoilusta maksamme 2 euroa, muuten osallistuminen on ilmaista.