Tapahtumat

Kuukausitapaamiset syyskaudella 2021

LOKAKUU: Vierailu Malvaan, Lahden visuaalisten taiteiden museoon, torstaina 21.10. kello 16.30. Olemme varanneet 45 minuutin opastuksen aiheesta Kuohuva kortteli – Mallasjuoman historiaa. Sen jälkeen voi halutessaan tutustua esimerkiksi museokauppaan tai nauttia kupillisen kahvia viinikahvila Kahiwassa. Malvan osoite on Päijänteenkatu 9, Lahti.

Vierailun opastuskierrosta varten tarvitsemme ilmoittautumisen ennakkoon (sitova ilmoittautuminen). Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 12.10. laittamalla s-postia osoitteeseen lahdenakateemisetnaiset(at)gmail.com. 

Tiistaina 26.10. klo 18-20, Phhykyn tietoturva-asiantuntija Tiina Jokinen puhuu aiheesta Tietosuojan perusteet, arjen tietoturvaa. Paikka on Trion Palvelutori ja sieltä tila nimeltä Lava.

MARRASKUU: Maanantaina 22.11. kello 16.30 esitys aluevaaleista, puhujana DI Ida Rantanen, Lahden kaupunginvaltuuston jäsen. Paikkana Trion palvelutori, 2. kerros (entisen Kekäleen paikalla). Tarkemmat tilatiedot vahvistuvat lähempänä. Esityksen jälkeen on vuosikokous. Tervetuloa kuuntelemaan esitystä ja vuosikokoukseen!

JOULUKUU: Maanantaina 13.12. kello 18 pikkujoulut Gastropub Myllyssä, Vuorikatu 35, Lahti. Syödään ja vietetään aikaa yhdessä jouluisissa tunnelmissa omakustanteisesti.


Tervetuloa tapaamisiin!


Lahteen muuttaneet ulkomaiset akateemiset naiset ovat tervetulleita tutustumaan meihin ja toimintaamme. Esittely- ja keskustelukielenä on suomi, mutta autamme mielellämme vaikeiden asioiden ymmärtämistä muilla kielillä. Kahvitarjoilusta maksamme 2 euroa, muuten osallistuminen on ilmaista.