Tapahtumat

Kuukausitapaamiset syyskaudella 2023

Tervetuloa jälleen mukaan aktiivisen yhdistyksemme toimintaan. Vuosi 2023 on yhdistyksemme 68. toimintavuosi. Luvassa on monipuolista ohjelmaa.

Syksy lähestyy sateineen ja pimenevine iltoineen. Osallistuminen yhteiseen toimintaan tuo piristystä ja valoa syksyyn. Alla yhdistyksemme monipuolinen syysohjelma 

Syyskuu: maanantaina 11.9. klo 16:30 Opastettu kierros Lahden Vanhalla hautausmaalla Radiomäellä. Oppaana jäsenemme Sinikka Koskinen. Tapaaminen Vanhan hautausmaan pääportilla, joka on tien vasemmalla puolella, kun on noustu ylös mäen päälle. 


Lokakuu: maanantaina 23.10. klo 17. Ohjattu avantouinti Lahden avantouimareiden puheenjohtajan Taru Pellin opastuksella Mytäjäisten rannassa. Varaa siis mukaan uimapuku, pyyhe ja rohkeaa mieltä!


Lokakuu: keskiviikkona 25.10. klo 12:30. lounaskokous, Ravintola Voitto (Urheilukeskus). Lounaan jälkeen halukkaat voivat siirtyä läheiseen Hiihtomuseoon, jossa voimme tutustua näyttelyihin ilman opastusta.


Marraskuu: maanantaina 13.11. klo 17 Ainoa Winery, Miekkiö. Vuosikokous ja sen yhteydessä viininmaistajaiset. Viininmaistajaisten hinta on 28 €/henkilö. Palataan kyytijärjestelyihin lähempänä.


Joulukuu: Torstaina 7.12. klo 19 Teatteriin. Lahden Kaupunginteatteri: Kaaos. Yhdistyksemme on varannut 15 lippua Leena Hovin nimellä. Lipun voi käydä lunastamassa teatterin lippukassalta 9.11. mennessä. Jos tulijoita on enemmän, yksittäisiä lippuja voi silti olla saatavilla. (Ilmoitathan jos olet ostanut yksittäisen lipun, niin tiedämme osallistujien kokonaismäärän.) Peruslipun hinta on 32 €, eläkeläisiltä 29 €, opiskelijoilta ja työttömiltä 15 €. Tilaamme väliaikatarjoilun (jokainen maksaa itse), kun lopullinen kävijämäärä on selvillä.


Tammikuu: Maanantaina 15.1.2024 klo 17. Uuden vuoden ohjelma alkaa mielenkiintoisella keskustelutilaisuudella. "Lahti - Suomen Florida" -kampanjasta tuttu Annamari Jukko alustaa aiheesta Vastuuyhteiskunta. Paikka Trion palvelukeskuksen Lava. Tervetuloa kuulemaan kiinnostavia ajatuksia ja keskustelemaan! 


Tervetuloa tapaamisiin!

Lisäksi:

Lahteen muuttaneet ulkomaiset akateemiset naiset ovat tervetulleita tutustumaan meihin ja toimintaamme. Esittely- ja keskustelukielenä on suomi, mutta autamme mielellämme vaikeiden asioiden ymmärtämistä muilla kielillä.  Osallistuminen on ilmaista.