Tapahtumat

Kuukausitapaamiset syyskaudella 2022

Syyskuu: Vapaamuotoinen tapaaminen keskiviikkona 7.9. klo 18 Lahden satamassa Arlan terassilla, sateen sattuessa kahvila Karirannassa. Tavataan vanhoja tuttuja ja tutustutaan uusiin.

Vierailu Salpakierto Oy:n Kujalan jäteasemalla maanantaina 12.9. klo 16:30. Tapaaminen klo 16:30 kottorirakennuksen pysäköintialueella. Esittely kestää 1,5-2 tuntia.


Lokakuu: yhdistyksen 65 –vuotisjuhlat, joiden yhteydessä juhlistamme myös Liiton 100 –v. juhlavuotta. Ajankohta keskiviikko 19.10. klo 18, paikka ravintola Gastropub Mylly. Filianna –kuoro esiintyy. Ennakkoilmoittautuminen, josta ohjeet lähempänä.


Marraskuu: lounaskokous keskiviikkona 9.11. klo 12.30 Pro Puu- galleriaan tutustuminen klo 12.30, minkä jälkeen lounas klo 13.15 Lastu –ravintolassa


Marraskuu: maanantaina 21.11. klo 17, paikka Yliopisto. Vuosikokous ja tämän vuoden stipendiaatin Suvi-Jonna Martikaisen esitys väitöskirjastaan “Meaningful Work and the Workplace”, joka käsittelee työn merkityksellisyyden ja merkityksettömyyden kokemuksia. Tarkemmat ohjeet myöhemmin.


Joulukuu: torstaina 15.12. klo 19 Lahden kaupunginteatterin Rouva C Eero-näyttämöllä. Olemme varanneet 15 lippua Leena Hovin nimellä. Lipun voi käydä lunastamassa teatterin lippukassalta 17.11. mennessä. Jos tulijoita on enemmän, yksittäisiä lippuja voi silti olla saatavilla. (Ilmoitathan jos olet ostanut yksittäisen lipun, niin tiedämme osallistujien kokonaismäärän.) Peruslipun hinta on 32 €, eläkeläisiltä 30 €, opiskelijoilta ja työttömiltä 21 €. Tilaamme väliaikatarjoilun (jokainen maksaa itse), kun lopullinen kävijämäärä on selvillä.


Tammikuu: maanantaina 16.1. klo 17 stipendiaatti Anna Claudelinin esitys, joka käsittelee ilmastonmuutoksen hillintää erityisesti asukkaiden näkökulmasta.p Hän pyrkii valottamaan mikä on tavallisten ihmisten rooli ilmastonmuutoksen hillinnässä ja miten kestävämpiä elämäntapoja voidaan edistää. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Helmikuulle on alustavasti suunniteltu yhteistapaamista Helsingin ja Helsingforsin (Helsingin ruotsinkielinen) yhdistysten kanssa. Ajankohta lauantai 11.2. Kohteena Malva, jossa yhteinen lounas.Tervetuloa tapaamisiin!


Lahteen muuttaneet ulkomaiset akateemiset naiset ovat tervetulleita tutustumaan meihin ja toimintaamme. Esittely- ja keskustelukielenä on suomi, mutta autamme mielellämme vaikeiden asioiden ymmärtämistä muilla kielillä. Kahvitarjoilusta maksamme 2 euroa, muuten osallistuminen on ilmaista.